Asociația Clubul Sportiv One Move

Descriere

În jurul sălii de cățărat One Move s-a creat o comunitate de oameni pasionați de bouldering și de escaladă, care simțeau nevoia să aparțină unui club, cu scopul de a susține și a promova aceste sporturi.
Tot în cadrul sălii, sub îndrumarea instructorilor One Move, au început să se antreneze câțiva copii, care au obținut rezultate tot mai bune, culminând cu 16 medalii la Campionatul Național de Escaladă din 2021 și la Cupa României de Bouldering 2021. Acești copii aveau nevoie de un club sportiv care să-i formeze și să-i susțină în drumul spre performanță.
În 2021 a fost înființată Asociația Club Sportiv One Move, având ca misiune susținerea și promovarea escaladei și a bouldering-ului, atât ca sport de masă, cât și ca sport de performanță, pentru copii, dar și pentru adulți.

Facilități

Antrenori tineri profesionişti, Baze sportive, Materiale sportive profesionale (mingi, garduleţe, jaloane etc.), Echipament sportiv complet (echipament de antrenament, echipament de prezentare, echipament de joc etc.), Cantonamente de pregătire şi perfecţionare atât interne cât şi internaţionale., Antrenamente individuale, Grupe de iniţiere şi avansaţi, Program de antrenament flexibil, atat dimineața cat si dupa-amiaza (in functie de programul de scoala)., Turnee si competiţii

Access

Cu plată

Adresabilitate

Cursuri de iniţiere în sport, Nivel amatori / sportul pentru toţi, Sportul de performanţă

Eșalon valoric

Copii şi juniori, Tineret şi seniori

Tipul organizației

private

Access

Cu plată

Vrei să apari și tu în listă?

Completează formularul de mai jos și vei apărea în cel mai scurt timp.
INREGISTREAZA-TE ACUM

Partenerii și sponsorii proiectului

Copyright © 2022 Asociatia APOTIC. Proiect Infopoint Sportiv. Toate drepturile rezervate.
crossmenu